Over ons

Een totaaloplossing voor echtscheidingen, alles onder één dak.

Bij een echtscheiding zijn vaak verschillende partijen nodig zoals bijvoorbeeld een advocaat voor het indienen van de stukken bij de rechtbank, een mediator voor het vastleggen van afspraken en het opstellen van een ouderschapsplan. Daarbij is het vaak ook nodig om zaken als verzekeringspolissen en hypotheek te regelen.

Apart Scheiden biedt u een unieke totaaloplossing waarbij wij u werkelijk met al deze elementen helpen. Wij hebben alle specialisten in huis en zo zorgen wij ervoor dat u volledig kunt focussen op uw nieuwe start.

  • Professioneel echtscheidingsbemiddelaar
  • Erkend en geregistreerd onafhankelijk financieel adviseur.

Onze professionele mediators zorgen ervoor dat u en uw ex-partner in rust tot de goede afspraken komen. Als u kinderen heeft is het bovendien van groot belang dat er goede afspraken gemaakt worden en het echtscheidingsproces zo soepel mogelijk verloopt.

Met meer dan 20 jaar ervaring in financiële dienstverlening hebben wij ervaren dat persoonlijk contact en vertrouwen de belangrijkste factor is. Met onze persoonlijke aanpak zult u zich volledig op uw gemak voelen terwijl wij de beste oplossingen voor uw financiële vraagstukken voor u creëren.

Door onze totaaloplossing heeft u alles onder één dak en verder geen andere partijen nodig en komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan.